alt Över 15 års erfarenhet  |  alt  Varor köpta innan kl 12 skickas samma dag |   alt  Fri frakt från 750 kr

Favoriter 0
Favoriter är tom
Kundvagn 0
Din kundvagn är tom ...
Hemsida » Villkor
Din kundvagn är tom ...

Villkor

Köp- och leveransvillkor Sverige

Dessa allmänna villkor för köp och leverans är godkännade på alla köpeavtal som du ingår med cncworld.se Genom att beställa varor eller handla direkt av oss accepterar du dessa allmänna villkor.

Hantering av personuppgifter

Cncworld.se org.nr 502092-8288, är ansvarigt för och behandlar dina personuppgifter, till exempel ditt namn och din e-postadress, i enlighet med gällande lagstiftning (Dataskyddsförordningen 2016/679 – GDPR och nationella lagar) vid alla kontakter med oss. Vill du veta mer om vad som gäller och hur vi hanterar dina uppgifter finns det beskrivet i vårt Integritetspolicy. Har du ytterligare frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss via mejl eller genom att ringa oss.

Beställning / Slutförsäljning

Hos Cncworld.se kan du beställa varor direkt via vår webbutik. Du kan också e-posta, ringa, för att göra en beställning, Vi tillämpar ingen lägsta tillåtna ordersumma.

Vi reserverar oss mot slutförsäljning och förbehåller oss rätten att löpande göra produktändringar och förbättringar. Skulle någon av varorna du beställt vara slut i lager händer det att vi i stället levererar en likvärdig ersättningsvara. Om du inte skulle vara nöjd med ersättningsvaran har du full returrätt och får pengarna tillbaka för varan och returfrakten. Vi skickar pengarna till ditt konto inom 14 dagar om du är inte nöjd med ersättningsvaran (gäller för privatpersoner) Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller som på annat sätt medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäls. För att handla i vår internetbutik måste du ha fyllt 18. 

Konsumentens rätt till hjälp

Du har som konsument alltid rätt att vända dig direkt till cncworld.se för att få hjälp med reklamationer, ångerrätt samt annan hjälp som berör köp eller beställning.

Kundservice och tillgänglighet


Vardagar 09.00–17.00
 

E-post:info@cncworld.se
Frågor om beställningar eller tidigare köp, inkomna via e-post besvaras vanligtvis inom 48 timmar på vardagar. Är svarstiden längre när vi får ditt mejl, lämnar vi besked om det via autosvar.

Allmänna frågor till kundservice via Telefon:
Vardagar 09.00–17.00
Reklamationsavdelning och verkstäder:
Vardagar 09.00-17.00

 

Priser

Priserna är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna gäller tills vidare. För produkter som ingår i olika kampanjer gäller priserna under aktuell kampanjperiod. På reservdelar, tillbehör och ett begränsat antal produkter inom multimedia kan priserna ändras oftare beroende på våra leverantörers prisändringar eller dylikt. Vi reserverar oss för prisfel och prisändringar på grund av ändrad moms, onormalt stora förändringar i valutaläget, inköpspriser, samt ändringar i eller förekomsten av nya lagstadgade avgifter. Vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller sig Cncworld.se rätten att annullera ordern.

Betalningsalternativ

Online.

PayPal

I webbutiken kan du även betala med PayPal.

Personuppgifter hanteras mellan dig och PayPal i enlighet med gällande lagstiftning.

Se PayPals sekretesspolicy för närmare beskrivning av PayPals personuppgiftsbehandling.

Du kan även kontakta PayPals kundtjänst på telefon 020-10 91 00.

 

Banköverföring

Det går också att betala direkt via din bank genom banköverföring.

Leveranstider / Transportsätt / Fraktkostnader

 

Transportsätt

Via DPD-speditören eller DHL-speditören.

 

.

Ångerrätt / Öppet köp

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Dessa villkor gäller vid distanshandel. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Om varan hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt (för att fastställa egenskaper och funktion) och inte är i väsentligen oförändrat skick förbehåller sig cncworld.se rätten att göra värdeminskningsavdrag på belopp som skall återbetalas. Avseende vissa hygienartiklar och konsumtionsvaror förbehåller sig cncworld.se att göra värdeminskningsavdrag på hela beloppet om varan är öppnad och förseglingen bruten. Alla eventuella tillbehör som exempelvis bruksanvisning, fjärrkontroll samt medföljande batterier ska finnas med vid returen. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela din beställning så återbetalar vi det belopp du har betalat inklusive avgift för betalsätt och fraktkostnader inom 14 dagar. Om du skickar tillbaka en del av beställningen betalar vi inte tillbaka avgiften för betalsätt och fraktkostnader. När du ångrar ett köp ska du som kund stå för returfrakten. Ångerrätt samt Öppet köp gäller inte för specialbeställda varor som har tillverkats enligt kundens anvisning eller som annars fått en personlig prägel. Använd vår retursedel (om sådan finns i ditt paket), gå till våra retursida. Du som inte köper varor som en privatperson utan som ett företag har ingen rätt att returnera de beställda varor. Ångerätt gäller endast för privatpersoner. 

Du kan alltid kontakta vår kundservice för mer information.

 

Garanti / Reklamation och Konsumentskydd

Om inte annat anges har vi 2 års garanti för privatkunder och 12 månader för företag på våra produkter som omfattar material och fabrikationsfel under garantiperioden. Kassakvitto eller annat giltigt köpebevis bör uppvisas/medfölja vid garantianspråk. Skicka den trasiga eller fellevererade varan till oss. Har du frågor om vår garanti kontakta oss gärna på telefon eller e-mail.

Undantag: Garantin täcker inte varor av förbrukningskaraktär såsom exempelvis laddningsbara batterier, övriga ljuskällor än LED och energisparlampor, glasrör. Garantin gäller inte fel som uppkommit genom att varor inte skötts eller brukats i enlighet med bruksanvisningen, utsatts för onormalt brukande eller vanvård, utsatts för elektriska överspänningar från t.ex. åska eller byggts om eller ändrats. Om varan blev förstörd pga köparens felaktig användning, garantin gäller inte.

Data/filer som lagrats på lagringsmedia omfattas inte av garantin. Cncworld tar inte ansvar för förlorad data/filer vid reklamation av lagringsmedia såsom hårddiskar, MP3 spelare, mobiltelefoner, minneskort, kameror, USB-minnen samt CD-DVD skivor. Säkerhetskopiera dina data, gör alltid en backup innan du lämnar in ditt lagringsmedia för felsökning/reparation. Det kan finnas tillfällen då vi tvingas radera innehållet på ditt lagringsmedia för att felsöka eller åtgärda eventuella fel. Om du är rädd om dina filer så bör du därför se till att ta en backup innan inlämning till oss.

Felleverans / Transportskador

Skulle vi leverera fel antal eller fel vara ber vi dig meddela oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till felet. Skicka in kvitto/garantisedeln med uppgift om felaktigheten samt bifoga eventuellt fellevererade varor i sin originalförpackning. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla skadan till ditt utlämningsställe eller speditören som har kört ut godset till dig.

Returnera

Du kan lämna tillbaka eller reklamera en vara direkt via webben. Med våra generösa öppet köp- och garantivillkor kan du alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vid köp gjorda av privatpersoner det är vi som står för frakten. För köp gjorda av företag, ingen retur är möjligt. 

Retur online vid innehav av digitalt kvitto

Vi har en enkel process för att göra returer och reklamationer online. 

Med hjälp av ditt ordernummer kan du göra en retur eller reklamation online på vår hemsida. Vår kundservice hör därefter av sig till dig med instruktioner om och hur du returnerar varan. Du står för risken vid en retur till oss så skicka originalförpackningen väl förpackad i ett bra ytteremballage.
Avseende återbetalning, se rubrik ”Återbetalning till dig som postar returen till oss”. När en vara returneras till oss står du för returfrakten. Om din retur gäller någon form av reklamation och vi godkänner reklamationen så återbetalar vi fraktkostnaden till dig. Vi löser inte ut varor som returneras mot postförskott eller efterkrav. Detta gäller endast för privatpersoner.

Har du frågor, kontakta gärna vår kundservice.


 

Återbetalningar

Återbetalning till dig som postar returen till oss

Har du beställt och betalat ordern med kontokort återbetalar vi pengarna till kortet eller paypal kontot. Vid återbetalning av varor betalda med direkt bankbetalning sätter vi in pengarna på ditt bankkonto eller postgiro inom 14 dagar. Var noga med att bifoga alla nödvändiga kontouppgifter (komplett konto-information med eventuellt clearing-nummer) med returpaketet eller ring in dina uppgifter till vår kundservice.

I det fall vi utför återbetalning på annat sätt än den ursprungliga betalningsmetoden kommer vi att kontakta dig som konsument. I det fall du önskar att få återbetalt på annat sätt än den ursprungliga betalningen är du välkommen att ta kontakt med kundtjänst.

Återbetalningen vid godkänd retur skall som huvudregel ske utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det att vi mottagit meddelande om att du vill returnera varan. Om vi inte erhållit den returnerade varan eller meddelande om att den skickats inom 14 dagar verkställs inte betalningen förrän vi mottagit varan eller bevis för att den skickats till oss.

Betalsätt export

Betalning sker med kontokort.

CE–Produkter

CE-märkningen är en viktig del av EUs produktlagstiftning och omfattar bl.a. byggprodukter, elprodukter, maskiner, leksaker och personlig skyddsutrustning. CE-märkningen handlar om säkerhet och har ingenting med produktens kvalitet, funktion eller prestanda att göra. CE-märket är det märke som krävs för att produkten ska anses vara säker nog för att få säljas i Sverige och i resten av EU.

Installation av elmaterial

Avseende installation av elsäkerhetsmaterial av annan än elinstallatör se ”Elsäkerhetsverkets författningssamling ELSÄK-FS 2013:1” (tillämpas sedan 2014-01-01). Notera att som princip får du inte själv nyinstallera, utöka eller ändra något i en fast installation (exempelvis, installering av golvvärme och värmekabel >50V, byte av ojordat vägguttag mot jordat och förläggning av kabel i mark). OBS! Felaktigt utförd montering kan medföra livsfara samt brandrisk.

Producentansvar elartiklar

WEEE-direktivet innebär att vi som säljer elektriska och elektroniska produkter ska ta hand om uttjänta produkter på ett miljöriktigt sätt. För att uppfylla dessa krav cncworld.se följer därmed förordningen om producentansvar för elektriska produkter (SFS 2005:209 samt 2005:210). Det innebär att uttjänta produkter ska lämnas till det kommunala insamlingssystemet i respektive kommun. Släng alltså inte el-avfall i hushållssoporna.

Sekretesspolicy

Läs mer om vår integritetspolicy

Läs mer om vår coockies.

Företagsinformation

Organisationsnummer  502092-8288

CNCworld Group Sp. z o.o.
 ul. Radomska 107
26-630 Jedlnia-Letnisko

 

Vi reserverar oss för text och bildfel i vår Webbutik, våra kataloger samt i våra reklamutskick

All text, grafisk design, logotyper, bilder, etc. tillhör cncworld.se och får inte kopieras.

 

Force majeure

Vid händelse av force majeure såsom strejk, transportstörningar, import eller exportförbud, sjukdom hos personalen eller andra omständigheter utanför cncworld.se kontroll kan det förekomma att cncworld.se inte kan uppfylla sina förpliktelser enligt dessa allmänna villkor under den tid då force majeure råder. Om force majeure råder i mer än två månader och cncworld.se förpliktelser som en följd därav skjutits upp i mer än 2 månader har du och/eller cncworld.se rätt att häva avtalet utan några sanktioner.

Upphovsrätt

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör cncworld.se. Informationen på den här webbplatsen, inklusive men inte begränsat till stillbilder, rörliga bilder och ljud samt text och layout får inte, utom för rent privata syften eller där det är uttryckligen tillåtet, kopieras, reproduceras, förändras, överföras eller lagras i någon form överhuvudtaget. Att modifiera innehållet på den här webbplatsen är förbjudet.

Varumärke

De kännetecken som finns på webbplatsen tillhör cncworld.se. Det är inte tillåtet att använda vår varumärken och kännetecken, varken i pappersform, digitalt eller i annat medium.

Övrigt


1. Webbutiken cncworld.se säljer via Internet. Beställningar accepteras av webbplatsen cncworld.se

2. Alla produkter / tjänster som erbjuds i cncworld.pl-butiken är fria från fysiska och juridiska fel och har lagligen införts på marknaden.

3. Det bindande priset för parterna i transaktionen är det pris som visas bredvid produkten vid beställningen av kunden.

4. Vi utfärdar en faktura eller ett kvitto för varje såld produkt / tjänst.

5. Vi levererar de beställda varorna via speditör. Köparen debiteras de leveranskostnader som anges i leveransprislistan.

6. Vid tvister eller klagomål den avgörande domstolen är domstolen för företagsägarens ( CNCworld.se) bostadsort, där han bor. 


Informationen på den här webbplatsen kan innehålla tekniska felaktigheter eller typografiska fel. Kontakta gärna vår kundservice för att påtala sådant tekniskt eller typografiskt fel.
 

 
 

Gå till hemsidan
Genom att använda denna webbplats samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i vår cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen
INSTÄLLNINGAR FÖR COOKIES
De är alltid på eftersom de tillåter den grundläggande driften av webbplatsen. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, cookies som låter dig komma ihåg användaren under en session eller, beroende på de valda alternativen, från session till session. Deras uppgift är att möjliggöra varukorgen och orderutförandeprocessen, samt att hjälpa till med att lösa säkerhetsfrågor och efterlevnad av regelverk.
Funktionella cookies hjälper oss att förbättra effektiviteten i våra marknadsföringsaktiviteter och anpassa dem efter dina behov och preferenser, till exempel genom att komma ihåg alla val som gjorts på sidorna.
Analytics-cookies hjälper butiksägaren att förstå hur besökaren interagerar med butiken genom att samla in och rapportera information anonymt. Denna typ av cookie låter oss mäta antalet besök och samla in information om trafikkällor, tack vare vilken vi kan förbättra driften av vår webbplats.
Reklamkakor används för att marknadsföra vissa tjänster, artiklar eller evenemang. För detta ändamål kan vi använda annonser som visas på andra webbplatser. Målet är att göra reklambudskapen mer relevanta och skräddarsydda efter dina preferenser. Cookies förhindrar också att samma annonser visas igen. Dessa annonser används endast för att informera om aktiviteterna i vår webbutik.
JAG GODKÄNNER
Genom att använda denna webbplats samtycker du till användningen av cookies. Mer information finns i vår cookiepolicy.
INSTÄLLNINGAR
JAG HÅLLER MED